Privacyverklaring Rademaker Sports

1. Identiteit
    Rademaker Sports
    Plesmanstraat 1 A46
    3833 LA, Leusden, Nederland
    Contactadres privacy gerelateerde vragen: info@rademakersports.nl
2. Doeleinden
Uw (bedrijfs-)gegevens gebruiken wij voor het leveren van onze producten en diensten. Uw gegevens kunnen bovendien door ons gebruikt worden voor interne administratie en voor analyse- en marketingdoeleinden. Wij geven uw (bedrijfs-) gegevens alleen door aan derden als dit noodzakelijk mocht zijn voor het vastleggen en/ of uitvoeren van de aankoop of informatieaanvraag.
3. Gebruik van cookies
Onze site: www.rademakersports.nl maakt gebruik van cookies.
4. Nieuwsbrieven
Wij sturen u onze nieuwsbrief omdat u klant bij ons bent en wij u daarmee beter van dienst kunnen zijn. Als u geen berichten meer wenst te ontvangen van Rademaker Sports dan kan dat ten allen tijde door u uit te schrijven. Wij sturen u dan geen nieuwsbrieven meer.
5. Inzage en correctie
Als betrokkene heeft u te allen tijde het recht op inzage in uw gegevens en de mogelijkheid om deze aan te passen of ter laten verwijderen door Rademaker Sports. Als betrokkene kunt u dit opvragen via info@rademakersports.nl, binnen 30 dagen voldoen wij aan uw verzoek.
6. Beveiliging
Al uw gegevens worden vertrouwelijk en beveiligd opgeslagen. Rademaker Sports houdt zich aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (ingang 25 mei 2018). De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) ziet er persoonlijk op toe dat persoonsgegevens zorgvuldig worden gebruikt en uw privacy ook in de toekomst gewaarborgd blijft.
Copyrights © 2019 Rademaker Sports
sales@rademakersports.nl · +31 (0)33 433 45 33 ·